Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Buitenlandse voetbalreizen

Naast de toernooien die Winning Mood in het buitenland aanbiedt, velorganiseert Winning Mood al vele jaren complete reizen voor teams naar het buitenland.

Niet alleen het spelen van een paar wedstrijden of een toernooi staat centraal in deze reis maar hier betreft het een complete reis van 8-15 dagen waarin voetbal, sight seeing en kennis maken met leeftijdsgenoten in het land van keuze centraal staan in deze programma’s.

foto

Meer dan 50 teams zijn u in de afgelopen jaren vooraf gegaan en kwamen terug met de opmerking “dit was een onvergetelijke trip die wij ons leven lang zullen herinneren”. Landen zoals de USA, Canada, Kroatië , Griekenland en Engeland zijn in de afgelopen jaren populaire bestemmingen geweest.

Het is de kunst om samen met het team een juiste balans te vinden in het spelen van wedstrijden, het sight seeing gedeelte en het leren kennen van leeftijdsgenoten. Een optimaal contact met de leiding en onze staf is daarvoor cruciaal.

Interesse gekregen en een idee waar u met uw groep naar toe wilt gaan, contact ons om vrijblijvend van de nodige informatie te worden voorzien.

Team Winning Mood