Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Geschiedenis

1

In 1987 is Winning Mood gestart met zijn eerste voetbalkamp in Fond du Lac(WI) USA. Samen met 4 leerlingen van het CIOS hebben wij toen een voetbalkamp gerund vanuit de Hollandse visie op training en coaching.

Het unieke van toen en nu was de staf die Winning Mood brengt naar zijn kampen. Bijna alle Winning Mood coaches hebben  dezelfde achtergrond te weten de CIOS opleiding.Dit maakt het mogelijk om de trainingen op een kamp over te laten aan deze coaches, ieder met zijn eigen groep, waarbij toch iedereen werkt vanuit dezelfde visie oveer training en coaching. Dit concept was in 1987 en zeker ook nu nog vrij uniek omdat de meeste kampen die in de wereld georganiseerd worden met allerlei verschillende coaches werken. Het heeft er toen toe geleid dat binnen enkele jaren  Winning Mood in meer dan 10 staten in de USA met voetbalkampen aanwezig was.  

Langzamerhand heeft het verzorgen van voetbalkampen ertoe geleid dat clubs en organisaties om meer ondersteuning van het "Hollandse gedachtegoed" aan ons hebben gevraagd en ons programmaaanbod zich enorm heeft uitgebreid met als doel totale ondersteuning van organisaties, clubs, spelers en coaches in de opleiding van spelers en speelsters.

Op dit moment is Winning Mood actief: Nederland, Belgie, Duitsland, Griekenland, Turkije, Italie, Spanje , Portugal, Engeland, Qatar, VAE, Senagal, Nigeria, Japan, USA en Canada.

Team Winning Mood