Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Trainingskampen

 

Trainingskampen op maat gemaakt

Naast het (mede)organiseren van voetbaltoernooien is het ook mogelijk met Winning Mood een totale voetbalreis te ondernemen. Dit kan inclusief oefenwedstrijden of 1 of meerdere toernooien.

 

In principe kunnen teams naar elk land in Europa en zelfs de USA en Canada bij Winning Mood een reis boeken. Deze reis wordt “tailor made” aangeboden. Gebaseerd op de ervaringen van ons bedrijf wordt een  programma gemaakt waarbij de wensen van de klant centraal staan.

 

Is uw interesse gewekt, contact ons dan voor nadere informatie en/of het kosteloos samenstellen van een reisprogramma voor uw team.

Voor individuele spelers en coaches

demo

Een unieke kamp voor individuele spelers zowel uit Nederland als daarbuiten waarbij het accent zal liggen op techniek training volgens het “Master the ball” principe en het  toepassen van deze technieken in tactische situaties. Maximaal 8 individuele spelers kunnen deelnemen aan dit programma waarbij onder leiding van 1 of 2 Winning Mood coaches wordt getraind.

In dit kamp is het ook mogelijk dat coaches deelnemen aan dit programma om te zien wat de Winning Mood coaches de spelers aanleren. De Winning Mood coach zal zijn trainingen voor en nabespreken met de deelnemende coaches en hen ook vragen hem in het programma te assisteren.

Een uniek programma voor coaches en spelers die goed voorbereid aan hun nieuwe seizoen willen beginnen en er naar streven een extra impuls te kunnen geven aan hun team.

Voor meer informatie contact ons op.

Voor teams

foto

De 2e optie die wij aanbieden is het zomerprogramma voor elftallen.

Winning Mood heeft stafcoaches beschikbaar die een week lang met 1 of 2 elftallen kunnen werken, hetzij op een door Winning Mood uitgekozen locatie of op een locatie waar het elftal gewend is te trainen. Teams kunnen kiezen voor het halve dag programma (1 sessie per dag) of voor het dagprogramma (2 sessies per dag).

De stafcoach zal voor de start van het programma uitvoerig met de elftal coach(es) contact hebben om de inhoud van het programma te bespreken waarbij de coach zijn wensen bekend kan maken en zij samen het  programma voor de kampweek samenstellen.

De trainer van het elftal is vanzelfsprekend welkom tijdens de sessies om te zien hoe de Winning Mood coach invulling geeft aan het afgesproken programma. Na afloop van elke sessie is het mogelijk dat de Winning Mood coach en de trainer van het elftal dat deelneemt aan het programma de gegeven sessie evalueren.

In onze ogen een uniek concept met het doel om een elftal d.m.v een extra week training nog beter voorbereid aan de start van een nieuw seizoen te krijgen.

Voor meer informatie contact ons op.

Team Winning Mood

Waar worden onze activiteiten georganiseerd?