Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Scouting

Winning Mood staf en trainers zien gedurende het seizoen, bij hun bezoek aan organisaties, clubs en toernooien, veel spelers  van elke leeftijd en van elk niveau.

Een van de programma's die Winning Mood in dit verband aanbiedt is het bij elkaar brengen van een groep getalenteerde spelers, regelmatig trainen van deze groep, huiswerk meegeven en uiteindelijk met hen een toernooi te spelen waarbij een defintieve keuze gemaakt wordt voor welke spelers een try out wordt georganiseerd bij een BVO binnen het land van de spelers of elders. Bij deze toernooien zullen meerdere scouts/experts aanwezig zijn om de spelers goed te bekijken.

Een tweede mogelijkheid is het programma waarin individuele spelers zich aanmelden. Zij worden bekeken  door de Winning Mood staf en krijgen vervolgens een advies wat er moet gebeuren om voor een try out in aanmerking te komen. Daarbij zal een regelmatig contact met deze speler noodzakelijk blijven om te controleren of de stappen die aanbevolen zijn ook werkelijk gemaakt worden. Vervolgens dient Winning Mood een verzoek in bij een BVO in het eigen land van deze speler of in het buitenland voor een try out.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Team Winning Mood