Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Organisatie

Winning Mood is sinds 1986 in diverse landen actief met het organiseren van voetbalkampen, toernooien, coach clinics en seminars en het geven van (selectie) trainingen aan spelers en coaches. Ook bieden wij totale club ondersteuning aan.

Naast de 2 eigenaren Ton en Jeroen de Hoop bestaat de Winning Mood staf, afhankelijk van de activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden, uit 4-8 medewerkers. Een aantal van hen werkt in het buitenland aan projecten waar Winning Mood voor gevraagd wordt o.a in Griekenland, een aantal Afrikaanse landen en in de USA. 

Ton de Hoop 

Oprichter van Winning Mood (1986), oud docent CIOS Arnhem en KNVB waar hijFoto van Ton de Hoop mede verantwoordelijk was voor de opleiding Trainer coach I en II. Ton heeft ook een week lang als klankbord gefunctioneerd voor Wiel Coerver in de ontwikkeling van zijn trainingsmethoden (de Coerver methode) en van daaruit zelf de methLinkedInode “Master the ball” ontwikkeld.

 

Jeroen de Hoop.

Foto van Jeroen de HoopSinds 2007 mede eigenaar van Winning Mood, docent op CIOS Arnhem en bij de KNVB en mede verantwoordelijk voor de opleiding Trainer coach II en III. Jeroen is de grote initiator in de organisatie bij het uitbreiden van activiteiten zoals het organiseren van toernooien, het opzetten van trainingskampen  en het opzetten van uitwisselingsprogramma’s voor studenten van het CIOS met trainingsprogramma’s in het buitenland.LinkedIn

 

Nederlandse trainers

Winning Mood heeft gedurende het seizoen meerdere Nederlandse coaches in het buitenland in dienst. Wij hebben trainer/coaches in de USA en Griekenland die daar spelers, teams en clubs ondersteunen. Daarnaast huren wij trainers in die gedurende de zomermaanden in Nederland buitenlandse teams en individuele spelers trainen en begeleiden. Heb jij minimaal je UEFA C licentie dan kun je jezelf opgeven als trainer/coach voor de zomerkampen in Nederland, begeleiding van prof teams die hun trainingskamp in Nederland beleggen of voor een full-time functie in het buitenland. Klik hiervoor op de link onderaan deze pagina.

Stagiaires

Gedurende een periode van 5 of 10 maanden kunnen derde- of vierdejaars HBO studenten stage lopen bij Winning Mood. Deze studenten worden onder begeleiding van beide directeuren ingezet voor internationale sportevenementen, zoals toernooien, groepsreizen naar Nederland of trainingskampen in het buitenland. Daarnaast zijn er voldoende afstudeeronderwerpen waar vierdejaars onderzoek naar kunnen doen.  Heb je een interesse in een stage bij Winning Mood (vanaf schooljaar 2014-2015) dan kun je contact met ons opnemen.