Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Organisatie

Winning Mood is sinds 1986 in diverse landen actief met het organiseren van voetbalkampen, toernooien, coach clinics en seminars en het geven van (selectie) trainingen aan spelers en coaches. Ook bieden wij totale club ondersteuning aan.

Naast de eigenaar Jeroen de Hoop bestaat de Winning Mood staf, afhankelijk van de activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden, uit 4-8 medewerkers. Een enkeling van hen werkt in het buitenland aan projecten waar Winning Mood voor gevraagd wordt o.a in Griekenland, een aantal Afrikaanse landen en in de USA. 

 

Jeroen de Hoop.

Foto van Jeroen de HoopSinds 2017 eigenaar van Winning Mood, docent op CIOS Arnhem en bij de KNVB en mede verantwoordelijk voor de opleiding Trainer coach II en III. Jeroen is de grote initiator in de organisatie bij het uitbreiden van activiteiten zoals het organiseren van toernooien, het opzetten van trainingskampen  en het opzetten van uitwisselingsprogramma’s voor studenten van het CIOS met trainingsprogramma’s in het buitenland.LinkedIn

 

Nederlandse trainers

Gedurende het seizoen huren wij trainers in die o.a gedurende de zomermaanden in Nederland buitenlandse teams en individuele spelers trainen en begeleiden. Heb jij minimaal je UEFA C licentie dan kun je jezelf opgeven als trainer/coach voor de zomerkampen in Nederland, begeleiding van prof teams die hun trainingskamp in Nederland beleggen of voor een full-time functie in het buitenland. Klik hiervoor op de link onderaan deze pagina.