Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

  Maatschappelijk doel

Winning Mood ondersteunt clubs, trainers, teams en individuele spelers in de ontwikkeling van hun voetbalvermogen. Plezier staat voorop omdat Winning Mood  er van overtuigd is dat een positieve benadering met een “smile” leidt tot een optimaal resultaat (be in the Winnning Mood).

Winning Mood tracht naast de voetbal ontwikkeling mee te denken in het optimaliseren van het “voetbal” klimaat binnen de club of organisatie waarin de speler en de trainer functioneren. Dit gebeurt niet alleen in Nederland maar ook in landen zoals de USA, Canada, een aantal Afrikaanse landen, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten en Griekenland. In dit hele proces is ook de betrokkenheid van ouders een van de speerpunten. Winning Mood organiseert daarvoor o.a bijeenkomsten bij clubs en geeft daarin een aantal richtlijnen zodat de ouderparticipatie wordt geoptimaliseerd in het belang van het voetballende kind.

Tenslotte is Winning Mood ook gespecialiseerd in het opzetten van toernooien, voetbalkampen, evenementen en andere nevenactiviteiten alles met het oog op de ontwikkeling van een  optimaal voetbalklimaat bij een club.

Team Winning Mood