Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

Binnen en buitenlandse toernooien

In samenwerking met amateurclubs in Nederland, biedt Winning Mood1 Internationale  voetbaltoernooien aan voor F-,E en D  pupillen en C,B en A junioren voor zowel amateurs als BVO’s.

Zo heeft Winning mood bij Sportclub Bemmel op sportpark Ressen de eerste editie van de Herfst Cup georganiseerd. Dit toernooi was een driedaags evenement met elke dag een andere doelgroep ( jongens E en F, meisjes E en C). De toernooien zijn altijd heel goed bezocht en altijd positieve reacties!.

1

Wilt u meer informatie over de Herfst Cup om eventueel deel te nemen met uw team of als club om op uw eigen accommodatie een Herfst cup georganiseerd te hebben, neem dan contact met ons op: info@winnningmood.com

 

Buitenlandse toernooien

In samenwerking met diverse partners biedt Winning Mood toernooien in het buitenland aan. Er zijn tot op heden toernooien in Griekenland, Denemarken, Italië en Engeland georganiseerd. In 2016 wordt dit uitgebreid met toernooien in Spanje en Portugal. De toernooien zijn elk jaar druk bezocht door teams uit verschillende landen, het is de moeite waard om er één te gaan bezoeken komend jaar. De toernooien vinden plaats in de maanden april, mei, juni, juli en augustus. Het is mogelijk voor A tot en met E teams, jongens en meisjes, om deel te nemen aan deze toernooien.

Voor elk toernooi kan men zich inschrijven op elk niveau, van BVO tot lager amateur niveau. In overleg met de trainers wordt een team naar hun niveau ingedeeld.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: info@winningmood.com

Team Winning Mood