Voetbal Hockey
Klik hiernaast op de sport waar u over wilt lezen

AANMELDEN VOOR DE
NIEUWSBRIEF

BEKIJK ALLE FOTO'S OP ONZE FACEBOOK PAGINA! Bekijk alle foto's

1


Bezoek van keeperstrainer Al Ahli, Mr. Kamel Djaber, aan het trainingscomplex van Ajax

Geplaatst: 1-12-201509:12:16

Eerder deze maand hebben wij van Winning Mood een bezoek georganiseerd voor meneer Kamel Djaber bij René Stam, keeperstrainer van de jeugdopleiding (bovenbouw) van Ajax. René heeft gewerkt met een mogelijke nieuwe jeugdkeeper die zich een week lang mocht bewijzen door middel van een try-out. Meneer Kamel en René hadden een interessant gesprek over hoe zij tegen deze keeper aankijken. Later sloot Carlo 'l Ami, keeperstrainer van Ajax 1, aan bij dit gesprek terwijl zij de jeugdige keeper bekeken.


bezoek Bulgarije 15-18 oktober, 2016

Geplaatst: 21-10-201512:10:25

                                        TrainingsveldenTrainingsvelden

Midden oktober heeft ondergetekende op een verzoek uit Bulgarije een bezoek gebracht aan een aantal accommodaties waar o.a trainingskampen gehouden kunnen worden als voorbereiding op het seizoen 2016-2017.

De bezochte accommodaties kunnen ruimschoots de concurrenties met accomodaties die op dit moment door BVO's worden gebruikt in Nederland, Spanje en Turkijke aangaan.

Op korte termijn zullen de mogelijkheden via onze website worden aangeboden. Niet alleen voor BVO teams maar ook voor amateur teams liggen er mogelijheden mede door de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.


Bezoek Senegal oktober 2016

Geplaatst: 20-10-201515:10:32

Bezoek Senegal,                                             Speler Senegel

Van 2-6 oktober is ondergetekende voor een inventarisatie bezoek naar Dakar en Mbout in Senegal geweest. Er zijn daar ongeveer 100 geselecteerde spelers tussen 15-19 jaar bekeken en er is advies uitgebracht over hoe deze spelers te coachen en te trainen als een mogelijke voorbereiding op een try out in Europa in de komende jaren. Er is met coaches en bestuursleden van de Senegalese bond gesproken over inhoud van trainingen en ook een demonstratie training van ondergetekende heeft een en ander verduidelijkt. Al met al een zinvol bezoek dat waarschijnlijk op korte termijn een vervolg zal krijgen.

Ton de Hoop

 


Winter trainingskampen 2016

Geplaatst: 13-10-201516:10:51

Ook komende winter organiseren wij trainingkampen voor amateur en profesionele teams naar Turkije, Spanje, Portugal, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.

Interesse stuur ons een mail en wij zorgen voor een op maat geschreven offerte.(info@winningmood.com)


Diverse vacatures online

Geplaatst: 21-1-201317:01:40

Er zijn diverse vacatures geplaatst op de website. Vacatures voor 10 weken tot 6 maanden. Vacature

Heb je interesse in een vacature stuur dan je CV met motivatie op en dan nemen wij zsm contact op.

Voor de actuele vacatures kijkt u hier.

 

 1